Särö Båtklubbs seglingsverksamhet

Seglingsevent

Särö Båtklubbs Eventseglingar på Särö Matchrace med Topper Omega som utmanar era kollegor eller kunder. Segling är perfekt att bjuda kunder och partners på för att skapa en närmare relation under informella former. Alla i besättningen har inte samma men lika viktiga funktioner. Problemlösning, strategitänkande, taktiska beslut och fysiskt arbete. Vi vill ge er en upplevelse av lagarbete, smak av salt och segerns sötma. Bjud in dina kunder eller kollegor till en seglingsdag för att tillsammans utmana havet och vindens krafter i kampen mot era konkurrenter. Duktiga seglingsinstruktörer medföljer i båtarna så ni känner suget av segling.

Kontakta  oss via : kappsegling@sarobk.com för offert och tid.

Segelbåtsfonden

Bidra gärna till Segelbåtsfonden som görs till SBKs bankgiro nr 840-5342 eller swish till 123 055 4550.Det  är just bidragen till Segelbåtsfonden tillsammans med överskott från seglarskolan som  har skapat möjlighet att köpa in 4 Topper Omega och 6 optimister till klubben under 2014, 2015 och 2016. Målet är nu att kunna köpa in ytterligare optimister till verksamheten då antalet barn som deltager i klubbens aktiviteter ständigt ökar. Får vi in riktigt mycket bidrag hoppas vi även kunna köpa in ytterligare en Topper Omega.

Våra Kajaker

En fritidskajak för dagsutflykter, fiske, fotografering, eller bara ha roligt. Förvaringsutrymmen både fram och bak för lagring och ökad säkerhet. Våra kajaker har flytväst, paddel och sittbrunnskapell och går att låna av medlemmar i Särö Båtklubb .